Sisteme zjarri

Dizajni i Alarmit të Zjarrit në Shqipëri
Nga hartimi i projekteve tuaja të vjetruara në dizajnin, inxhinierinë, mbushjen dhe përshpejtimin e sistemit tuaj të ri ose të azhurnuar të alarmit të zjarrit, ju mund të mbështeteni tek ne.

Ne ofrojmë dizajnin e sistemit të alarmit të zjarrit NICET IV për kontraktorët elektrik dhe të alarmit nga zjarri, dhe të gjitha bizneset e vogla në të gjithë Shqipërinë. Shërbimi ynë tjetër përfshin Instalimin e Alarmit të Zjarrit, Monitorimin e Alarmit të Zjarrit, Riparimet e Alarmit të Zjarrit, Inspektimet e Alarmit të Zjarrit dhe ARCS të Miratuara nga FDNY.
Të gjithë dizajnerët tanë janë të çertifikuar nga NICET për të gjitha llojet e sistemeve të alarmit nga zjarri.
Ekipi ynë i ekspertëve është plotësisht i trajnuar dhe i përkushtuar për të ofruar shërbimet më të mira të hartimit dhe hartimit të alarmit nga zjarri, duke siguruar pajtueshmëri të plotë me kodet e sigurisë nga zjarri. Shërbimi ynë i dizajnit të alarmit nga zjarri përfshin:

- Hartimi, Projektimi dhe Inxhinieria
- Mbushja dhe përshpejtimi me DOB & FDNY
- Shkeljet e Projektimit të Alarmit të Zjarrit
- Alarm zjarri PAA


Një dizajn profesional për çdo lloj sistemi të alarmit nga zjarri Ne Dizajnojmë dhe Inxhinierojmë një Sistem të Alarmit të Zjarrit, disa prej tyre përfshin:

- Sisteme të Përgjithshme të Alarmit nga Zjarri
- Sistemet e Evakuimit të Alarmit nga Zjarri
- Sisteme alarmi zjarri biznesi
- Sisteme pa tel të alarmit nga zjarri
- Sistemet zanore të një alarmi për zjarrin
- Sistemet e përkohshme të alarmit të zjarrit
- Sistemet e Monoksidit të Karbonit
- Sisteme Alarmi zjarri me shumë lehtësi
- Sistemet e Alarmit të Zjarrit të Koduar Vjetër 1968
- Ndërtesa shumëkatëshe - Sistemet ARC

Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
00355694003041
00355694003042

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.
Cel: +355 69 400 3041

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale