Sisteme Alarmi

Shoqëria Private e Sigurise Fizike “ PROCODEV SECURITY Shpk ofron shërbime të monitorimit CCTV për sigurinë tuaj 360°. Këshillimi ynë për sigurinë dhe ekspertët e instalimit ju japin sistemin më të mirë të mbikëqyrjes të mundshme për biznesin tuaj. Sigurisht, ju thjesht mund të blini kamera të lira sigurie, ta vendosni atë në derën tuaj të përparme dhe ta lidhni atë me laptopin tuaj, por me të vërtetë dëshironi të lini sigurinë e gjithë organizatës, shtepise, biznesit tuaj deri në një kamera me rezolucion të ulët që keni gjetur në shitje? Ju meritoni një sistem profesional të sigurisë. Ne mund të hartojmë dhe instalojmë një sistem mbikëqyrjeje për biznesin tuaj, i cili do të plotësojë nevojat tuaja të sigurisë dhe do t'i vërë sytë në çdo cep të pronës tuaj. Na telefononi sot për një konsultim falas për të gjitha shërbimet tuaja komerciale, industriale, me pakicë të bazuara në mbrojtjen e alarmit të sigurisë. PROCODEV SECURITY Shpk ju mundeson: Instalimi i kamerave me/pa tela të sigurisë , Sistemet e alarmit në shtëpi , Sistemet e alarmit të biznesit ,Sisteme kamerash të pajtueshme me telefona , Monitorimi dhe reagimi i largët nga CCTV, Monitorimi nga dhoma e kontrollit 24/7, Reagimi i shpejtë i incidenteve nga grupi gatshem

Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
00355694003041
00355694003042

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.
Cel: +355 69 400 3041

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale