Sisteme Aksesi

Interneti e ka bërë gjithnjë e më të lehtë se kurrë krijimi i një shtëpie të zgjuar në të cilën mund të kontrolloni nga distanca bravat e dyerve, dritat, kositësit e lëndinëve, madje edhe ushqyesit e kafshëve shtëpiake e shumë paisjeve te tjera, duke përdorur smartphonin tuaj dhe një aplikacion ne te. Eshtë bërë gjithashtu e thjeshtë dhe relativisht e përballueshme për të monitoruar shtëpinë tuaj nga pothuajse kudo. Sistemet e sigurisë inteligjente janë shumë të personalizueshme dhe të disponueshme si konfigurime të plota që përfshijnë instalimin dhe monitorimin profesional. Në varësi të nevojave tuaja, mund të instaloni një sistem që monitoroni veten, ose të paguani një tarifë abonimi që shtëpia juaj të vëzhgohet 24/7 nga profesionistë tanë, të cilët do të kontaktojnë me departamentet perkatese si policia, zjarrfikesit, ambulanca, kur ndizen alarmet. Ju mund të shtoni sensorë shtesë për dyer, lëvizje dhe dritare për të siguruar mbulimin për të gjithë shtëpinë tuaj dhe për të ndërtuar një sistem gjithëpërfshirës që përfshin bravë dyersh, hapësira për hapjen e dyerve të garazhit, kamera vëzhgimi shtëpie dhe të jashtme, drita, sirena, detektorë tymi, sensorë uji, dhe me shume. Te gjitha keto sherbime dhe jo vetem do ti gjeni te ofruara me profesionalizem nga profesionistet e Pro Security.

Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
00355694003041
00355694003042

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.
Cel: +355 69 400 3041

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale