Cfare ofrojme

Eksploroni sherbimet qe ne ofrojme ...

Montim dhe Monitorim Kamera Sigurie

Procodev Security shpk ofron shërbime të monitorimit CCTV,për të siguruar mbikqyrje dhe mbrojtje të objekteve të biznesit dhe shtëpive të banmit në qytete dhe periferi. Kamerat janë te llojeve te ndryshme ndaj lejoni specialistët tanë të japin sygjerimet e tyre për më të mirën tuaj për të survejuar sa më qartë me cilësinë maksimale..

Sisteme Alarmi

Me anë të sistemit të alarmit ju ndaloni grabitjen e objekteve me vlerë, mbroni shtëpinë dhe biznesin tuaj nga rreziku i zjarrit dhe vjedhjes. Ne instalojmë, mirëmbajmë dhe ofrojmë shërbim 24 orësh për sistemet e alarmit në objekte të ndryshme.

Sisteme Aksesi

Sistemet e sigurisë inteligjente janë shumë të personalizueshme dhe të disponueshme si konfigurime të plota që përfshijnë instalimin dhe monitorimin profesional. Ju mund të shtoni sensorë shtesë për dyer, lëvizje dhe dritare për të siguruar mbulimin për të gjithë shtëpinë tuaj dhe për të ndërtuar një sistem gjithëpërfshirës.

Siguri Kibernetike

Pro Security ofron siguri kibernetike dhe gjithashtu ofron siguri maksimale në programe të ndryshme software..Gjithkush mbështetet në infrastrukturë kritike siç janë centrale termike, spitale dhe kompani të shërbimeve financiare

Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
00355694003041
00355694003042

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.
Cel: +355 69 400 3041

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale