RReth nesh

Informacion i Përgjithshëm

Shoqëria Private e Sigurise Fizike “ PROCODEV SECURITY Shpk e regjistruar ne QKB me date 06.09.2017 eshte miratuar me 26.06.2018 dhe eshte licensuar nga Drejtori Pergjthshem i Policise se Shtetit me numer license 1.3.A me nr.556/1 ' Per Sigurimin fizik te objekteve shteterore e private i personave si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike. Baza ligjore e veprimtarise së saj janë : Kodi Civil i RSH-së, Ligji Nr. 75 datë 10.07.2014 “ Për Shërbimin Privat të Sigurisë Fizike”, Ligjet Nr. 72, 74 datë 10.07.2014 “Për përdorimin e armëve të zjarrit, Urdhërat dhe udhëzimet e Ministrisë së Brendshme Nr . 308, 656 datë 22.05.2017.

Rreth Kompanisë

Pro Security eshte një agjenci e sigurisë që vepron në sektorin e sigurisë të paarmatosur dhe të armatosur në bashkëpunim me figura të përkushtuara profesionale, ne ofrojmë profile të ndryshme profesionale. Ne kujdesemi për sigurinë në 360°, mbulojmë aktivitetet që lidhen me shërbimet emergjente siç është aktivizimi i shërbimeve të ndërhyrjes publike, hetimi mbi parandalimin e vjedhjes, parandalimi i dhunës ose krimi në përgjithësi, mbrojtja dhe siguria pasive në strukturat private dhe publike, monitorimi i zonave publike dhe private (tregtare dhe korporative), ndihma për klientët dhe vizitorët, aktivitete parandaluese gjatë ngjarjeve, shfaqjeve dhe panaireve dhe ngjarjeve sportive, duke monitoruar infrastrukturën kritike në përgjithësi. Operatorët tanë të agjencive të sigurisë zakonisht veshin uniforma dhe kryejnë veprimtari mbikëqyrëse në vend, gjë që përbën një pengesë për çdo veprim të paligjshëm. Një oficer i sigurisë mund të kryejë aktivitete kontrolli, nëpërmjet patrullimeve të rregullta, ose duke përdorur sisteme të mbikqyrjes me kamera, të bëjë raporte për krime, përpjekje, përfundim ose progres, si dhe zjarre ose shqetësime, tek policia kompetente. Ndonëse roli i oficerëve të sigurisë ndryshon shumë nga zyrtarët e policisë, personeli ushtarak, me kalimin e kohës disa detyra dhe përgatitja e këtyre subjekteve janë rritur jashtëzakonisht shumë. Prane kompanies sone ka IT, Inxhinierë Elektrik, Programues të diplomuar ne Universitetietet me te mira ne vend. Aftësia e tyre ben qe Pro Security t’i përqafojë menjëherë të gjitha të rejat e teknologjisë. Ata janë të specializuar në mirëmbajtje të database, software, programim te aparaturave apo website-ve,konfigurim CCTV etj. Punonjësit tanë u nënshtrohen vazhdimisht trajnimeve të specializuara brenda dhe jashtë vendit. Aktualisht kompania jone numëron nje numer te madh punonjësish të motivuar dhe koordinuar për tju ofruar nje shërbim cilësor 24-orë ne 7dite te javes.

Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
00355694003041
00355694003042

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.
Cel: +355 69 400 3041

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale