Nëse ju zë ankthi sa herë dilni nga shtëpia juaj , pasi keni mbyllur derën dhe ktheni kokën shpesh pas për tu bindur se cdo gjë është e sigurt . Për fat të keq ata që shqetësohen për sigurinë e kanë të pamundur për të qënë në dy vende njëkohësisht. Ne nuk mund të shkojmë për shooping dhe të dimë me saktësi cfarë po ndodh në shtepine apo në biznesin tonë. Por që sigurisht dhe për këtë ka një zgjidhje ideale : ne mund të instalojmë kamera apo sisteme alarmi (të cilat sipas statistikave e kanë ulur ndjeshëm numrin e vjedhjeve vitet e fundit) Gjithmonë nëse jeni në ankth për të ditur me padurim se cfarë po ndodh në ambientet tona, kamerat e sigurisë na japin atë sigurinë që kemi nevojë pikërisht në ate cast. Mbikqyrja me video na lejon të monitorojmë dhe rregjistrojmë aktivitetin tonë brenda dhe në zonat e saj të jashtme. Ka një larmishmëri kamerash që ne ofrojmë dhe kemi në dispozicionin tuaj. Disa janë të mëdha dhe të dukshme , mjaftueshëm për të larguar këdo keqdashës që do të dojë të afrohet, por versioni tjetër janë kamerat e vogla që kanë si qëllim të jenë të padukshme. Para se të investoni në sistem kamerash duhet të mendoni për cfarë ju nevojitet dhe cfarë do dëshironit të shikonit. Sigurisht që për cfarë do arsye që sapo ju kaloi ndër mend , zgjidhja është një dhe e vetme: kamerat do ta kryejnë më së miri funksionalitetin e tyre. Kamerat janë me tela por edhe me WIFI ndaj lejoni specialistët tanë të japin sygjerimet e tyre për më të mirën tuaj për të survejuar sa më qartë me cilësinë maksimale

Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
00355694003041
00355694003042

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.
Cel: +355 69 400 3041

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale