Cfare ofrojme

Eksploroni sherbimet qe ne ofrojme ...

Sisteme Sigurie

Pro Security ofron sisteme te ndryshme sigurie si CCTV System ,Sistemet kundra vjedhjes ,Sistemet kundra zjarrit, Sisteme automatike , Paisje për shuarjen e zjarrit.Projektim, zbatim dhe mirëmbajtje të sistemeve dhe monitorimi i sistemeve të shuarjes së zjarrit.

Siguri Fizike

Pro Security është lider në tregun shqipëtar në ruajtjen e objekteve private dhe shtetërore. Shoqërimi i personave V.I.P. (Very Important Person), është një shërbim tjetër që ofrohet nga ne . Pro Security ofron shërbim të studiuar në ndihmë të klientëve me kërkesa të vecanta, me qëllim mbrojtjen dhe gjithashtu ruajtjen e privatësisë.

Siguri Kibernetike

Pro Security ofron siguri kibernetike dhe gjithashtu ofron siguri maksimale në programe të ndryshme software..Gjithkush mbështetet në infrastrukturë kritike siç janë centrale termike, spitale dhe kompani të shërbimeve financiare

Shoqërimi i vlerave monetare

Një nga shërbimet më cilësore të Pro Security është edhe shoqëriminin e vlerave monetare. Shoqëria ka në dispozicion të gjitha mjetet e nevojshme për një shoqërim sa më të sigurt të vlerave monetare.

Produktet Tona

Eksploroni produktet qe ne ofrojme ...
×
Pro Security

NE KUJDESEMI PER SIGURINE TUAJ
NE 360°

Stafi yne do ju informoje me cdo detaj qe ju nevojitet !
Telefononi Tani
+355 69 70 07 707
+355 69 70 04 051

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale