Email: info@procodevsecurity.com Cel: +355 69 70 07 707 / +355 69 70 04 051

Cfare ofrojme

Sisteme Sigurie

Pro Security ofron sisteme te ndryshme sigurie si CCTV System ,Sistemet kundra vjedhjes ,Sistemet kundra zjarrit, Sisteme automatike , Paisje për shuarjen e zjarrit.Projektim, zbatim dhe mirëmbajtje të sistemeve dhe monitorimi i sistemeve të shuarjes së zjarrit.

Siguri Fizike

Pro Security është lider në tregun shqipëtar në ruajtjen e objekteve private dhe shtetërore. Shoqërimi i personave V.I.P. (Very Important Person), është një shërbim tjetër që ofrohet nga ne . Pro Security ofron shërbim të studiuar në ndihmë të klientëve me kërkesa të vecanta, me qëllim mbrojtjen dhe gjithashtu ruajtjen e privatësisë.

Cyber Security

Pro Security ofron siguri kibernetike dhe gjithashtu ofron siguri maksimale në programe të ndryshme software..Gjithkush mbështetet në infrastrukturë kritike siç janë centrale termike, spitale dhe kompani të shërbimeve financiare

Shoqërimi i vlerave monetare

Një nga shërbimet më cilësore të Pro Security është edhe shoqëriminin e vlerave monetare. Shoqëria ka në dispozicion të gjitha mjetet e nevojshme për një shoqërim sa më të sigurt të vlerave monetare.

Punët Tona

Alarm Sigurie

Zyra Monitorimi

Cyber Security

Anti Zjarr

CCTV

Bodyguard

Siguri Transfertash Monetare

Siguri Programimi

Instalime Elektrike

×

Pro Security

ProSecurity është një kompani e sigurisë që vepron në sektorin e sigurisë me një gamë të gjerë shërbimesh në nivel personal dhe korporativ.

Ne jemi një agjenci e sigurisë që vepron në sektorin e sigurisë të paarmatosur dhe të armatosur në bashkëpunim me figura të përkushtuara profesionale, ne ofrojmë profile të ndryshme profesionale..

Ne kujdesemi për sigurinë në 360 °, mbulojmë aktivitetet që lidhen me shërbimet emergjente siç është aktivizimi i shërbimeve të ndërhyrjes publike; hetimi mbi parandalimin e vjedhjes, parandalimi i dhunës dhe / ose krimi në përgjithësi, mbrojtja dhe siguria pasive në strukturat private dhe publike, monitorimi i zonave publike dhe private (tregtare dhe korporative), ndihma për klientët dhe vizitorët, menaxhimi i njerëzve të rrjedhjeve dhe rrjedhjeve automjete dhe aktivitete parandaluese gjatë ngjarjeve, shfaqjeve dhe panaireve dhe ngjarjeve sportive, duke monitoruar infrastrukturën kritike në përgjithësi

Operatorët tanë të agjencive të sigurisë zakonisht veshin uniforma dhe kryejnë veprimtari mbikëqyrëse dhe mbikëqyrëse në vend, gjë që përbën një pengesë për çdo veprim të paligjshëm.

Një oficer i sigurisë mund të kryejë aktivitete kontrolli, nëpërmjet patrullimeve të rregullta, ose duke përdorur sisteme të mbikqyrjes video, të bëjë raporte për krime, përpjekje, përfundim ose progres, si dhe zjarre ose shqetësime, tek policia kompetente. Ndonëse roli i oficerëve të sigurisë ndryshon shumë nga zyrtarët e policisë, personeli ushtarak, me kalimin e kohës, disa detyra dhe përgatitja e këtyre subjekteve janë rritur jashtëzakonisht shumë.

Sisteme Sigurie

Instalimi elektrik Një komponent bazë për secilën fabrikë prodhimi, zyrë tregtare ose zonë shërbimi është sistemi elektrik i cili gjithashtu kontribuon në sigurinë e vendeve të punës. Instalime antizjarrit Siguria nga zjarri është thelbësore sidomos në objektet publike, vendet e takimit, dyqanet, zyrat, qendrat tregtare dhe kompanitë. Sistemet e Mbikqyrjes së Kamera Monitorim Kamerash është një formë e kontrollit të largët të hapësirave dhe strukturave.

Siguri Fizike

Siguri Fizike Shërbimi efikas i truprojes nuk mund të improvizohet. Shërbimi Bodyguard I Pro Security karakterizohet me seriozitet dhe kompetencë. Sigurimi i Transfereve të Parave. Besueshmëria, siguria dhe shpejtësia janë shenjat dalluese të Pro Security, lider absolut në transportin e vlerave në Shqipëri..

CyberSecurity

Në botën e sotme Online, të gjithë përfitojnë nga programimi i avancuar kibernetik. Në një nivel individual, një sulm i sigurisë kibernetike mund të rezultojë në ndonjë gjë nga vjedhjet e identitetit, për të zmbrapsur përpjekjet, për humbjen e të dhënave të rëndësishme siç janë fotot e familjes.Gjithkush mbështetet në infrastrukturë kritike siç janë centrale termike, spitale dhe kompani të shërbimeve financiare. Ofrimi i këtyre dhe organizatave të tjera është thelbësor për ruajtjen e funksionimit të shoqërisë sonë.

Na Kontaktoni

Keni Pyetje ? Na kontaktoni për cdo pyetje ose paqartesi.

Ju lutem shkruani emrin e plote

Ju lutem shrkuani emailin sakte

Duhet patjeter te shkruani nje subjekt

Ju lutem shkruani me teper se 5 fjale

Na Telefononi : +355 69 70 07 707 /+355 69 70 04 051

Adresa: Rruga e Durrësit , Rrethrrotullimi Zogu I Zi